WorkTech 2021

WorkTech 2021 -tapahtuma

Discendum on innolla mukana WorckTech 2021 -tapahtumassa 16.9.2021, joka on itse asiassa TV:n ja tapahtuman hybridi. WorckTech kokoaa yhteen yli 600 Pohjoismaista HR-päättäjää sekä alan keskeisimmät toimijat työn tulevaisuuden, työkalujen ja teknologioiden tiimoilta.

Muutokset yrityskulttuurissa ovat aina haastavia ja isoja asioita. Viime vuosi muokkasi myös vahvasti sitä miten, missä ja milloin töitä tehdään. Toisaalta monen yrityksen on ollut tarpeen kehittää omaa toimintaansa vastaamaan paremmin tämän päivän haasteisiin ja ottamaan esimerkiksi digiloikkia.

Mikäli olet HR-päättäjänä kiinnostunut, miltä työnteko tulevaisuudessa näyttää, alan innovaatioista ja teknologioista, tämä on oikea tapahtuma sinulle! Puhujia on esimerkiksi Siemensiltä, Kemiralta, Legolta sekä Nokialta. Discendumin toimitusjohtaja Tuomas Kuusivaara on mukana isännöimässä Deep Dive -keskustelua, jossa keskustellaan ketteristä digitaalisista toimintatavoista. Liput ovat myynnissä nyt! Tutustu tapahtumaan ja tule mukaan.